Butiksassistent

Butiksassistent

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänkande med nöjda kunder som mål har du hamnat rätt. Har du erfarenheter från branschen eller liknande branscher är det en fördel men inget krav. Är du flerspråkig är det ett plus.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mail.
Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.

Är du intresserad?
Svara med CV och personligt brev. Bifoga gärna referenser i ansökan. Jobbet söker du genom att klcika på "Ansök Nu"-knappen.

Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen
Fast månadslön
Arbetsplats blir Pantbanken Angered.

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Eftersom annonsen ligger ute under semestertider kan svar komma att dröja.

Välkommen med ansökan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.