Svetsare, Industrimekaniker

Svetsare, Industrimekaniker

I vårat dagliga arbete finns stor variation, med flertalet olika kunder i olika områden.Vi söker dig som har tidigare erfarenhet utav svetsarbeten och/eller industrimekanik.Våran verkstad ligger i Torslanda, Göteborg.
Dagtid samt även helgarbeten förekommer.
Krav på b-körkort

Vi arbetar främst mot Fordonsindustrin men även med Petrokemin, Livsmedelsindustrin,byggnadsstål och spårvägen.
Som svetsare ser vi att du har tidigare erfarenhet utav Mig/Mag, Tig(Aluminium+Rostfritt) samt Mma. Du har kunskaper i mätning och ritningsläsning.
Som industrimekaniker ser vi gärna att du är problemlösare kan jobba i grupp och ta eget ansvar. Meriterande om du även har kunskaper i mätning och ritningsläsning.
Som person är du arbetsmotiverad och driven och kan även jobba helg vid behov.
Mer info finns på hemsidan www.pami.se

Din ansökan skall innehålla:Kort presentation om dig själv/Tidigare Erfarenheter/Arbetsplatser/Utbildningar/Certifikat/Kontaktuppgifter
Ansökan skickas in via mail.
Mer info
Email Mejla Pami Ab
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pami.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra tjänster inriktar sig på att uppnå en effektiv och
säker produktion för våra kunder. Vi utför arbeten allt från demontering, montering, nyinstallation till anpassning och underhåll av produktionslinor och övriga anläggningstillgångar.

I Torslanda ligger vår mekaniska verkstad på 1600
kvadratmeter som vi använder för egen tillverkning, bearbetning och svetsning i stål, rostfritt och aluminium. Det finns även en del i fastigheten där vi bygger upp, testkör produktionsutrustning innan montage sker på plats hos kund.

Våra kunder idag är både stora och små inom produktion, fordon, process, petrokemisk, byggindustrin och livsmedelsindustrin. Inom byggindustrin utför vi delentreprenader inom montage och demontage av stål, betong och fasadmaterial.