Lagerarbete/truckkörning

Lagerarbete/truckkörning

Vi söker dig som arbetar som truckförare eller lagerarbetare och vill ta nästa steg vidare. Vi söker dig som kan hantera truckkörning och som brinner för lagerarbete, samt vill ta sig an ett ansvarsfyllt uppdrag hos vår kund! Uppdraget är en rolig utmaning som för rätt person kan leda till anställning direkt hos kund!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Din roll som truckförare här är bred och varierande. Perfekt för dig som har ett par års erfarenhet och vill ta eget ansvar i din vardag!
  • Du kommer att arbeta med Inlastning- & Utlastning av varor. Du kommer att plocka efter plocklistor, där de har 5000 tillhörande artiklar.
  • Du kommer att ha professionell kontakt med kunder och samarbeta med kollegor.
  • Då arbetet stundtals kan kännas stressigt är det viktigt att du är en trygg förare och att du har en lätthet för ordning & reda då du ansvarar för att arbetet flyter på.
  • Du kommer att arbeta i vår kunds lagersystem som du lärs upp i på plats, därav krävs en god fallenhet för data och struktur.
  • Därtill tillkommer uppgifter som att stödja upp på avdelningen paketeringen när detta behövs samt att du har ansvaret för att pallarna håller god kvalitet.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid och start omgående.

Utbildning
Avslutad gymnasial utbildning. Truckkort och körkort B är ett krav.

Erfarenhet
God erfarenhet av truckkörning och lagerarbete. Då du kommer att planera upp din vardag och arbetet är det ett krav på att du har insikt i arbetsuppgifterna sedan tidigare för att på bästa sätt kunna finna dig tillrätta i rollen.

Personliga kvalifikationer
Det är viktigt att du trivs i en självständig roll med stort ansvar. Du ska kunna hantera flexibiliteten med att kunna prioritera rätt samtidigt som tempot kan vara högt, men aldrig tumma på kvaliteten. Då arbetet kan vara tungt krävs det att du har god fysik. Då du kommer att ha god kontakt med kunder ser vi att du är serviceinriktad och flexibel med att alltid ställa upp där det behövs.

God datavana och flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Du skickar in din ansökan via vår hemsida: www.palmpartners.se. För mer information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig konsultchef Lisa Svensson på lisa.svensson@palmpartners.se

Startdatum
omgående

Uppdragslängd
För rätt person finns möjligheten till en anställning direkt hos vår kund efter en inledande bemanningsperiod.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.