Orderplock/Packningsarbetare till välkänt e-handelsföretag

Orderplock/Packningsarbetare till välkänt e-handelsföretag

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för vår kunds räkning ett par lagerarbetare där du kommer ha hand om orderplock och packning av ordrar. Dem sitter i helt nya och fräscha lokaler i Torslanda där du har chansen var med deras grymma expansiva resa! För rätt person som visar framfötterna finns det stor chans till anställning hos kund efter sommaren. Arbetstiderna är belagda mån-fre, 07.00-16.00.

Erfarenhet
Tidigare jobb inom lager är meriterande, även truckkort för A2 är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person brinner du för service, är noggrann och kan hålla ett bra tempo i produktionen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Soran Barzanji via mail - soran.barzanji@palmpartners.se eller telefon - 0736786105.

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Du kommer inledningsvis vara anställd av Palm & Partners som konsult för sedan bli uthyrd att arbeta hos kund.
Mer info
Kontaktperson Soran Barzanji
Telefon 0736786105
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.