Maskinoperatör med truckkort

Maskinoperatör med truckkort

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker personer som ska arbeta som självgående maskinoperatörer. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av truckkörning (motvikt), maskinövervakning, godsmottagning och godsavsändning. I arbetsuppgifterna ingår även reparationer av utrustning samt arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll.

Utbildning
Det är viktigt att du har ett tekniskt kunnande samt att du kan/vill lära dig köra truck, kan arbeta i grupp, kan jobba skift och i övrigt är positivt inställd till att arbeta.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom lager eller industri.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
God samarbetsförmåga
Har en vilja att ta ansvar och driva verksamheten framåt
Är målinriktad och vilja att se resultat

Ansökan
Start är omgående så sök tjänsten redan idag.
Frågor besvaras av Palm & Partners konsultchef Lisa Svensson via mail; Lisa.svensson@palmpartners.se eller via telefon: 0709 - 66 86 08

Startdatum
Omgående
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.