Lysande stjärnor till kundtjänst mot företag sökes

Lysande stjärnor till kundtjänst mot företag sökes

Gillar du service och att arbeta mot företagskunder över mail och telefoni? Vi söker kundtjänstmedarbetare till Göteborg!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill utvecklas inom kundservice tillsammans med oss och vår kund i Göteborg!

Med telefon och mailen som arbetsredskap kommer du att ha kontakt med vår Telecom-kunds företagskunder och ge förstklassig service. Utbildning i kundvård, rutiner och deras system sker på plats. Du kommer att arbeta i kontorslandskap med flera härliga kollegor runt omkring dig. Arbetstiderna är varierande.

Då merförsäljning ingår i arbetsuppgifterna så är även detta något som du ska känna dig bekväm med.

Utbildning
Gymnasial utbildning

Erfarenhet
Krav på tidigare arbetslivserfarenhet inom servicerelaterade yrken. Har du därtill arbetat med försäljning och drivs utav detta så har du hamnat helt rätt. Har du tidigare arbetat i något affärssystem som givit dig god datavana så är även detta starkt meriterande.

Ett stort plus är om du har koll på ekonomiska begrepp och är införstådd med att kundtjänst mot företag kan innebära affärsrelaterade frågor kring fakturor.

Du ska vara flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Personliga kvalifikationer
Som person ser vi att du tar ansvar för ditt arbete och att du är duktig på att interagera med kunder såväl som med dina kollegor. Du arbetar effektivt och har inga problem med att hantera ett samtal samtidigt som du behöver utföra administration och kolla upp information i system.

Sitter servicen i ryggraden och du drivs och motiveras utav försäljning så är detta jobbet för dig!

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag. För vidare frågor och funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonio på antonio.godino@palmpartners.se alternativt på 0702-082520

Startdatum
Början av Juli

Uppdragslängd
För rätt person finns goda möjligheter till tillsvidareanställning och på sikt även övertag av kund.
Mer info
Kontaktperson Antonio Godino
Telefon 0702082520
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juli (10 dagar kvar)