Konsultchef till expansivt bolag

Konsultchef till expansivt bolag

Palm & Partners fortsätter att växa och har nu glädjen att rekrytera ytterligare en Konsultchef till vårt härliga team i Göteborg.

Palm & Partners levererar effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen.
För oss innebär detta:
Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg
Engagemang i varje individs utveckling och sist men inte minst,
Engagemang för att skapa långsiktiga resultat för våra kunder.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling i ett kompetent team som präglas av laganda och expertis. Arbetsglädjen genomsyrar en tempofylld och föränderlig vardag i en organisation med tydliga visioner och framtidstro!
I rollen som konsultchef hos Palm & Partners erbjuds du fördjupande kunskaper och insyn inom en rad olika yrken och branscher.
För att du ska lyckas i din roll erbjuds du utbildning inom bland annat försäljning, HR och ledarskap.

Läs mer om oss på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
I rollen som konsultchef hos Palm & Partners jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal samt HR-frågor.

Din roll omfattar personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att våra kunder får rätt kompetens i rätt tid med fokus på god lönsamhet för alla parter för att säkerställa långsiktiga samarbeten.
Du är kommunikativ i ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet, energi och professionalism.

Utbildning
Relevant eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande

Erfarenhet
Vi ser att du har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från bemannings- och/eller rekryteringsbranschen. Vidare så skriver du och talar flytande svenska och har mycket god kunskap i engelska, såväl i tal och skrift.

B-körkort fordras.
Erfarenhet i affärssystemet Intelliplan är meriterande

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad med en vilja och intresse för kundanpassade lösningar.
Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att se och skapa lösningar. Dessutom har du god administrativ förmåga och är van och trivs med att arbeta strukturerat i en ofta ostrukturerad vardag.
Samtidigt som jobbet ställer höga krav på laganda och prestigelöshet är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt.

Våra värderingar är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är: Expertis, Engagemang och Resultat.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Eventuella frågor besvaras gärna av kontorsansvarig Tomas Rosborg: 0708953747 eller tomas.rosborg@palmpartners.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av P&P Professional AB
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)