Elmekaniker för drift och underhåll

Elmekaniker för drift och underhåll

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
  • Felsökning
  • Elektriska reparationer
  • Installationer på industrianläggningar
  • Ombyggnationer
Utbildning
Genomförd gymnasieutbildning för elektriker med inriktning inom industriservice och underhåll eller lämplig likvärdig utbildning.

Erfarenhet
Vi söker dig som har goda kunskaper inom mekaniskt drift- och underhållsarbete med felsökning, problemlösning, mekaniska reparationer, ombyggnad och installationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat i minst fem år som industrielektriker.

Personliga kvalifikationer
Du trivs att jobba i ett högt tempo med många olika sorters arbetsuppgifter.
Goda kunskaper i Svenska är ett krav

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Soran Barzanji via mail - soran.barzanji@palmpartners.se eller telefon - 0736786105.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Goda möjligheter till rekrytering av kund
Mer info
Kontaktperson Soran Barzanji
Telefon 0765677030
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.