Besöksbokare till Göteborg

Besöksbokare till Göteborg

Palm & Partners söker nu en ny besöksbokare till vårt Göteborgskontor. Här kommer du bli en del av ett drivet och affärsorienterat säljteam. Du som söker drivs av egen utveckling, att göra affärer och nå framgång. Tjänsten är på heltid med start relativt omgående och placering i fräscha lokaler i centrala Göteborg. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Palm & Partners Gruppen har bemannings- och rekryteringsverksamhet på ett 10-tal orter i Sverige. Nu erbjuder vi dig chansen till personlig utveckling, i ett kompetent team som präglas av laganda, engagemang, expertis och där arbetsglädje genomsyrar en tempofylld och föränderlig vardag i en organisation med tydliga visioner och framtidstro!

Arbetsbeskrivning
Att vara besöksbokare hos Palm & Partners Gruppen innebär att du via telefon kontaktar medelstora och stora företag för att erbjuda dem möjligheten att få träffa våra grymma säljare och höra mer om vilka tjänster vi i koncernen kan erbjuda. Du kommer arbeta med försäljning av Palm & Partners tjänster, och med telefonen som främsta verktyg ser du till att företagets mål nås.

Utbildning
Gymnasiekompetens

Erfarenhet
Meriterande är tidigare försäljning där du arbetat mot olika mål. Även god telefonvana, datorvana och erfarenhet av Office 365.

Personliga kvalifikationer
Tjänsten kommer passa dig som är en energifull och serviceinriktad person som har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster via telefonen som är din förlängda arm. För att lyckas tror vi att du är ansvarstagande med stort driv, även självständig och tar dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Anställningen inleds med utbildning och introduktion för att du ska ha alla förutsättningar att lyckas i din roll.

Lön och anställningsvillkor
Grundlön och provision

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Antonio Godino
Telefon 0702-082520
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)