Arbetsledare för lager till e-handelsföretag

Arbetsledare för lager till e-handelsföretag

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för vår kunds räkning en arbetsledare till deras lager som är belägen i Torslanda. Kunden befinner sig en stark expansiv fas där dem fortsätter sin framgångsrika resa i helt nya inflyttade lagerlokaler och kontor i Torslanda. Som arbetsledare för lagret har du framförallt den övergripande ansvaret för inleverans som är första steget för alla produkter och artiklar som transporteras in. Du kommer även ha ansvar för utleverans där produktionen ska hålla hög standard och hålla ett högt tempo.

Du kommer ha personalansvar för ungefär ca 15-20 personer som jobbar på både in/utleverans. För rätt person finns det stor möjlighet att växa i en roll med mycket ansvar där du sätter din prägel på lagret. Du kommer till ett företag med stor entrepenörsanda där mycket är på gång hela tiden och ingen dag är sig lik.

Arbetstiderna är belagda 07.00-16.00, måndag-fredag.

Utbildning
Minst fullständig gymnasiekompetens.

Erfarenhet
  • Flera års erfarenhet från lager och logistik
  • Har god kännedom inom WMS, har du jobbat i Microsoft Navision är det väldigt starkt meriterande
  • Haft personalansvar sen tidigare befattningar
  • God analytisk förmåga
Personliga kvalifikationer
Som person är du hungrig på arbeta med väldig hög arbetsmoral, är pedagogisk och trivs i en arbetsledande roll. Du är utråtriktad med hög social kompetens som har ett öga för detaljer och gillar att sätta höga mål i ditt vardagliga arbete.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Soran Barzanji via mail - soran.barzanji@palmpartners.se eller telefon - 0736786105.

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Du kommer inledningsvis vara anställd av Palm & Partners som konsult för sedan bli uthyrd att arbeta hos kund.
Mer info
Kontaktperson Soran Barzanji
Telefon 0736786105
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.