Reservdelsberedare

Reservdelsberedare

Vill du jobba med att ta fram beredningsunderlag för tillbehör eller reservdelar? Har du kunskap om motorer, elektronik eller mekanik

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en reservdelsingenjör i Göteborg. Dina arbetsuppgifter är att arbeta med kontinuerligt uppdatera befintliga reservdelar med rätt information så att de överensstämmer med gällande krav och håller en hög teknisk standard. Utöver detta tillkommer även att arbeta för att minska kostnader för lagerhållning och transporter. Du kommer att ingå utvecklingsprojekt och ha kontakt med bland annat produktavdelningen och konstruktörer. Du kommer vara med i utvecklingsprocessen för att bestämma vilka delar som ska ställas till förfogande som reservdelar för kunden. Detta för att säkerställa servicemarknadens krav på reservdelar och avgöra vilka delar som ska ställas till förfogande som reservdelar.
Du kommer även ge back-office support och delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet på företaget. Resor i tjänsten kan förekomma.

Utbildning
Du har minst en treårig utbildning från universitet eller högskola.

Erfarenhet
Du har liknande praktisk yrkeserfarenhet inom mekanik, teknik eller inom fordonsområdet.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig på att leda projekt och trivs med mycket ansvar. Vi söker dig som är tekniskt kunnig. Som person har du en positiv inställning, är strukturerad och flexibel. Något som kännetecknar dig är att du alltid levererar i tid och med hög kvalitet.

Vidare så har du en välutvecklad kommunikationsförmåga och utöver svenska även goda kunskaper i engelska.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Du skickar in din ansökan via annonsen på Palm & Partners hemsida; www.palmpartners.se. Selekteringen görs löpande.
Eventuella frågor besvaras av Palm & Partners konsultchef Lisa Svensson via mail: lisa.svensson@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.