Produktionsoperatör/ Industrimedarbetare

Produktionsoperatör/ Industrimedarbetare

Vill du arbeta som Produktionsoperatör eller industrimedarbetare? Då har vi tjänsten för dig.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en produktionsoperatör till en av våra kunder i Göteborg som arbetar med ytbehandling av metall med lokaler i närheten av Gamlestan. Företaget söker efter en person till deras avdelning för pulverlackering. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hänga upp artiklar i metall som sedan doppas i kemiska bad. Därefter kommer du att göra en kvalitetskontroll på föremålen innan de packas för leverans till kund. Viss dokumentation i dator förekommer.

Arbetstiderna kan variera mellan dag- och kvällsskift så det är viktigt att du är flexibel gällande arbetstid.

Erfarenhet
Arbetslivserfarenhet från kemisk industri eller pulverlackering är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och trivs att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och är duktig på att undersöka artiklar för att hitta eventuella fel eller brister.

Du får inte ha några allergier eller vara nickelkänslig. Vissa arbetsmoment kan vara fysiskt krävande så det krävs att du har en god fysisk.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Du skickan in din ansökan via annonsen på vår hemsida: www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Frågor besvaras av Palm & Partners konsultchef Lisa Svensson via mail: lisa.svensson@palmpartners.se

Startdatum
omgående

Uppdragslängd
Inleds med en provanställning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.