Operatör till plåtverkstad

Operatör till plåtverkstad

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som operatör med lasermaskiner i en mekanisk verkstad i Västra Frölunda. På avdelningen finns det i dagsläget tre operatörer och de söker nu efter ytterligare en medarbetare. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara ritningslösning, riggning av maskiner samt att köra maskinerna. Vid behov kan det även vara aktuellt att du kör stansmaskinerna.

Tjänsten är på heltid och du kan välja om du vill jobba kl 6.00-15.00 eller 7.00-16.00.

Utbildning
Meriterande om du har med dig en gymnasieutbildning med inriktning industri eller verkstad.

Erfarenhet
Erfarenhet av ritningsläsning är ett krav samt att du har jobbat med metaller innan, framför allt plåt.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som trivs att jobba i team där man hjälper varandra. Du är noggrann, ansvarstagande och lägger stor vikt vid att ditt arbete ska utföras av högsta kvalitét. Du är social och kommunikativ och har lätt för att komma bra överens med dina kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Du kommer inledningsvis vara anställd av Palm & Partners med målsättning att bli direktanställd av kund.

Ansökan
Om du har frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Soran Barzanji via mail; soran.barzanji@palmpartners.se eller via telefon; 0736786105. Vi selekterar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Soran Barzanji
Telefon 0736786105
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.