Maskinoperatör/ truckförare

Maskinoperatör/ truckförare

Vi söker en truckförare/ maskinoperatör till en av våra kunder i Göteborg. Har du ett stort intresse för fordon och vill ta steget vidare? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en truckförare/ maskinoperatör tilll en av våra kunder i Göteborg som arbetar med ytbehandling av metall med lokaler i närheten av Gamlestan. Företaget söker efter en person till deras avdelning för pulverlackering. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hänga upp artiklar i metall som sedan pulverlackeras. Därefter kommer du att göra en kvalitetskontroll på föremålen innan de packas för leverans till kund. Viss dokumentation i dator förekommer samt truckkörning. Då arbetet innebär att förstå och ställa maskiner så att vår kunds produkter lackeras korrekt är det meriterande om du har erfarenhet inom pulverlackering. Du ska även tycka det är kul att meka och skruva då företagets maskiner ibland kan krångla och att du får åtgärda lättare fel själv.

Flytande svenska i tal och skrift är krav. Tjänsten beräknas starta omgående.

Utbildning
Gymnasieutbildning är krav. Om du har läst en praktisk linje exemelvis inom fordon eller el är det meriterande.

Erfarenhet
Du har erfarnehet av att köra truck och har truckkort A och B. Meriterande om du har arbetet med lackering tidigare.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett självständig arbete och är ansvarstagande som person. Då företaget arbetar med metall och kemiska behandlingar får du inte ha nickelallergi eller problem med starka dofter eller liknande.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Du skickar in din ansökan via jobbannonsen på vår hemsida; palmpartners.se. Då vi selekterar löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.
Vid frågor vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Lisa Svensson via mail: lisa.svensson@palmpartners.se

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Inleds med en provanställning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.