Extrajobb för student som operatör/truckförare

Extrajobb för student som operatör/truckförare

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av truckkörning, maskinkörning, godsmottagning och godsavsändning. På arbetsplatsen lagar vi även trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning bli aktuellt i det dagliga arbetet.

Utbildning
Gymnasial utbildning inom teknik

Erfarenhet
Vi söker dig som har:
  • Arbetat som maskinoperatör
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Truckkort A1-4, B1
  • Truckvana
Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en positiv inställning, är flexibel samt har lätt att samverka med andra. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och letar efter en person som gillar att se möjligheterna och det är krav på erfarenhet av arbete inom logistik eller industri. Du bör ha god fysik, är positiv, konstruktiv, har förmågan att ha många bollar i luften och samtidigt är ödmjuk.

Lön och anställningsvillkor
Timanställning enligt avtal.

Ansökan
Ansök via www.palmpartners.se. Vid frågor kontakta Tomas Rosborg: 0708953747

Varmt välkommen med din ansökan!

Startdatum
omgående

Uppdragslängd
Extrajobb vid behov samt goda möjligheter till sommarjobb
Mer info
Kontaktperson Tomas Rosborg
Telefon 0708953747
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.