C-Chaufför som söker ett varierande arbete till familjeföretag välkomnas

C-Chaufför som söker ett varierande arbete till familjeföretag välkomnas

Palm & Partners är en stabil och långsiktig arbetsgivare. Med långsiktiga kundrelationer över hela landet kan vi erbjuda dig en trygg anställning hos oss. Vi har engagemang i hela processen och vi tror på att jobba mot långsiktiga resultat för våra kunder med din personliga utveckling i centrum. Vi erbjuder våra kunder såväl Bemanningstjänster som Hyrrekryteringar och Rekryteringar. Palm & Partners är Auktoriserat bemanningsföretag, vi har kollektivavtal och är ISO-certifierade i Kvalitet, Miljö samt Arbetsmiljö.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har C-körkort och söker en ny utmaning där du får arbeta praktiskt och med problemlösning. Företaget ligger i Landvetter och är ett familjeföretag. YKB behövs ej!

Av företaget får du en teoretisk och praktisk utbildning som leder till att du blir certifierad lösullsinstallatör. Att arbeta som lösullsinstallatör innebär att du isolerar tak, golv och väggar på byggnadsarbetsplatser och hos privatpersoner. Arbetet utförs i par, där en person isolerar medan den andre personen fyller på med isoleringsmaterial. Till er hjälp har ni lastbilen och på den sitter en maskin som sprutar ut isolering via en slang.

Arbetstiden är kl 06.45-16.00, måndag - fredag. Övertid och övernattningar förekommer vid behov så det är viktigt att du kan vara flexibel gällande tider.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav på grund av den bristfälliga kollektivtrafiken till kontoret.

Utbildning
B- och C-körkort är ett krav.
Har du en utbildning exempelvis inom bygg är det meriterande.

Erfarenhet
Du bör ha lite erfarenhet av att köra lastbil.

Personliga kvalifikationer
Vi söker efter dig som tycker att en tjänst som distributionschaufför inte passar dig utan söker ett fysiskt arbete och hellre vill jobba i grupp. I tjänsten ingår även kundkontakt så vi söker efter dig som är serviceminded och social. I arbetet kan det även ingå arbetsuppgifter i trånga utrymmen och på hög höjd så du får inte ha problem med klaustrofobi eller höjdskräck.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Antonio Godino via mail: antonio.godino@palmpartners.se eller telefon:0702-082520.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Du kommer inledningsvis vara anställd av Palm & Partners och målet är att du ska bli anställd av kundföretaget.
Anställningen är på långsikt.
Mer info
Kontaktperson Antonio Godino
Telefon 0702082520
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.