Truckförare sökes till raffinaderi

Truckförare sökes till raffinaderi

Ingress om kunden
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta som truckförare i samband med underhållningsstopp på Preem Raffinaderiet i Lysekil. Arbetet beräknas starta den 16/9 och beräknat slutdatum är den 31/10 som även kanske kan förlängas med 1-2 veckor. Dessa datum är preliminära och det kan komma att ändras. Du kommer vara behjälplig för de olika underentreprenörerna som arbetar i samband med stoppen och hjälpa dem att flytta gods. Du har har även betalt boende för hela perioden i stugor som delas med andra kollegor.

Arbetstider är måndag - fredag - 7.00-18.00. Lördagar 07.00-15.00.

Utbildning
Du har genomgått truckförarutbildning för motviktstruck B1.
Krav att du har B-körkort.
Om du har genomgått SSG och har intyg för detta är det meriterande.

Erfarenhet
Du har arbetat som truckförare under minst 6 månader.

Personliga kvalifikationer
Du är positiv, driven och noggrann i ditt arbete då det är stor fokus på säkerhet i samband med stopp på raffinaderier. Vidare har du även lätt för att samarbeta med andra och inga problem att "rycka in" in där det behövs hjälp. Krav att du kan både svenska och engelska i tal och skrift.

Inför anställning kommer vi att ta utdrag ur belastningsregistret.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Din ansökan skickas in via annonsen på Palm & Partners hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande.
Frågor besvaras av Palm & Partners konsultchef Soran Barzanji mail; soran.barzanji@palmpartners.se eller via telefon: 0736786105.

Startdatum
September.

Uppdragslängd
Ca 6-8 veckor
Mer info
Kontaktperson Soran Barzanji
Telefon 0736786105
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.