Diagnostekniker inom fordon

Diagnostekniker inom fordon

Vill arbeta som diagnostekniker för vår kund inom fordon i Göteborg? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig med erfarenhet inom diagnosrelaterade yrken.
Arbetet innebär mycket arbete med data och el och det är något som du ska känna dig bekväm med. Som diagnostekniker är du specialist på att systematisk utföra feldiagnoser. Du kommer att ansvara för att testa och analysera data från diverse styrsystem. Förslag till förbättringar ska sedan tas fram baserat på resultat från testerna. Du ökar verkstadseffektiviteten genom att förmedla ditt kunnande om diagnoser och information om de förslag du tagit fram till dina kollegor. Därtill kommer du kontinuerligt att arbeta med att utveckla rutiner och diagnosmetoder samt att utforma strategier för diagnos och felsökning. Du kommer att arbeta självständigt i din roll och utveckla egna lösningar med härliga kollegor runt om kring dig.

Då du kommer att arbeta i ett internationellt bolag ska du behärska engelskan flytande såsom svenskan.

Utbildning
Grundläggande gymnasial utbildning är ett krav. Eftergymnasiala studier inom mekanik, styrsystem, el eller programmering är meriterande.

Körkort är ett krav

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet med diagnosarbete och el inom fordonsindustrin är starkt meriterande. Viss arbetslivserfarenhet med diagnos, testning och fordon är ett KRAV.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är strukturerad, pedagogisk och duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du är duktig på att planera ditt arbete och hålla deadline. Som person är du serviceinriktad och gillar att hitta egna lösningar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team Ett intresse och förståelse för fordon ser vi som en självklarhet.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan via annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande så vänligen skicka in din ansökan omgående.
Vid frågor kontakta Palm & Partners konsultchef Lisa Svensson på lisa.svensson@palmpartners.se.

Startdatum
Våren 2018

Uppdragslängd
Inledande provanställning som för rätt person övergår till en anställning ute hos vår kund.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.