Är du Metso Flow Controls nya Area Sales Manager?

Är du Metso Flow Controls nya Area Sales Manager?

Metso är en världsledande leverantör till gruv-, ballast-, återvinnings-, olje-, gas-, massa-, pappers- och processindustrin. Vårt produktutbud består av utrustning och system för gruvor och ballastproduktion samt industriventiler och styrsystem. Vi stödjer våra kunder med ett brett serviceutbud och ett globalt nätverk av över 80 servicecentra och cirka 6 400 specialister inom service. Metso har en kompromisslös inställning till säkerhet. Metso har över 12 000 medarbetare i mer än 50 länder. Läs mer om oss på www.metso.com www.twitter.com/metsogroup.

Vi söker dig som har ett starkt driv, brinner för försäljning och har erfarenhet ifrån processindustrin.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager har du ansvar för utveckling av befintliga kunder och bearbetning av nya. Våra kunder ställer krav på vår tekniska kompetens och vi får ofta ge råd om process- eller ventildimensionering, livscykelplanering, diagnos av ventilprestanda och annat tekniskt stöd.

Du kommer främst arbeta med nya och obearbetade kunder in kraftindustrin, vatten och avlopp samt nya OEM-kunder. Produkterna är allt från reservdelar och servicetjänster till kompletta ventiler. Kunderna finns främst i mellan och södra Sverige. I vårt team arbetar vi tillsammans för att nå framgång. Du kommer ha ett nära samarbete med våra innesäljare och serviceavdelningen i Mölndal. Du rapporterar till Sverigechefen.

Din profil.

Du är en målmedveten och utåtriktad teknisk säljare som lyckas väl. Har du erfarenhet från just vår bransch är det meriterande. Du har en god teknisk insikt och är van att samarbeta med kompetenta kunder inom inköp och drift/underhåll. Som person är du driven, självständig och förtroendeingivande med ett långsiktigt tänkesätt.
Du kan ta motgångar och sporras av framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda datorkunskaper.

För att nå våra försäljningsmål krävs en stor närvaro hos våra kunder, normalt tre resdagar per vecka.

Lämplig placeringsort
Göteborg, eller annan ort i regionen.

Vi erbjuder

Vi är ett framgångsrikt och målorienterat team med god sammanhållning där vi värderar arbetsglädje och personlig utveckling. Du kommer få möjligheten att lära dig tekniska och praktiska aspekter av de produkter och tjänster Metso tillhandahåller och därigenom bli experten som hjälper våra kunder att lyckas i sin produktion.
För dig som har hög ambition att utvecklas och lyckas i din nya roll, erbjuder vi ett spännande och utmanande arbete med utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Kontaktperson

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
I denna rekrytering samarbetar vi med PAF Rekrytering.
För mer information är du välkommen att kontakta Magnus Kjerrman på 0709 52 85 63 eller magnus.kjerrman@pafrekrytering.se.

Sökord: ventilsäljare, ventil, valvesales, valve, processindustri, teknisk säljare,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 feb (1 dag kvar)