VD sökes till PSC i Stenkullen strax utanför Göteborg

VD sökes till PSC i Stenkullen strax utanför Göteborg

Vi söker nu en VD med placering i Stenkullen.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som VD är att leda företaget mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta aktivt för att skapa nya affärsmöjligheter. Du har ett helhetsansvar för bolaget och dina medarbetare. Det innebär att du ska leda och stötta dem operativt i vardagen samt långsiktigt utveckla dem.

Prestigelöshet och ett intresse för affärer och människor är några av dina egenskaper.

Du kommer att leda ett team på 7 personer vilket kräver ledarskap, engagemang och en förmåga att entusiasmera andra.

Ytterst är du ansvarig för företagets försäljningsarbete. Det är du som ansvarar för strategi och planer för att öka försäljningen.

Som VD samarbetar du med och rapporterar till styrelsen. Du kommer med förslag och input till styrelsen för hur företaget ska kunna utvecklas. Det kan gälla tjänsteutbudet såväl som rutiner och arbetssätt.

Din placering är i Stenkullen. Arbetet innebär resor.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat i ledande position eller har drivit ett eget företag, gärna inom handel. Du är van vid att arbeta mot och uppnå satta mål. Du ska ha haft personalansvar.

Du ska ha goda kunskaper i ekonomi och behärska balans- och resultaträkningar. Du bör ha en god säljerfarenhet (B2B) och vara en duktig förhandlare. Du är driven och målinriktad.

Du ska kunna uttrycka dig skriftligt och verbalt inför andra. Det är viktigt att du är flytande i engelska i både tal och skrift. Eftersom moderbolaget är kinesiskt är det meriterande med kunskaper i kinesiska.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Dagtid. Provanställning tillämpas.

Lön
Fast lön + bonus

För mer information, kontakta Mikael Mattsson på mikael@pscsweden.seVälkommen med ansökan senast den 17 april 2020. Ansökningarna behandlas löpande.
Mer info
Kontaktperson Mikael Mattsson
Email Mejla Mikael Mattsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PSC AB är en komplett leverantör av inredningar till varumärkessäkrade butiker, event och showrooms. I vårt tjänsteerbjudande ingår även installation och finansiella tjänster.

Det mesta av försäljningen sker genom personliga kontakter och möten. Många av Nordens ledande varumärken använder våra lösningar. Exempel på kunder är ICA, Systembolaget, Netto, Sportringen osv. Vårt kontor ligger i Stenkullen, strax utanför Göteborg. Här finns även vårt lager. PSC har även en egen fabrik i Qingdao i Kina.

PSC är ett litet företag som jobbar som om det vore ett familjeföretag. Det innebär att alla hjälper till där det behövs och med eget ansvar.

För mer information, se vår hemsida https://www.pscsweden.se. Gå gärna in på vår produktkatalog och se vilka tjänster som vi erbjuder.