Säljinriktad Inköpare sökes till PSC i Stenkullen strax utanför Göteborg

Säljinriktad Inköpare sökes till PSC i Stenkullen strax utanför Göteborg

Vi söker nu en Säljinriktad Inköpare med placering i Stenkullen.

Arbetsuppgifter
Som Inköpare arbetar du med att verkställa de beställningar som försäljningen resulterar i och att ge underlag inför försäljningsprojekt. Du måste kunna arbeta med flera projekt samtidigt vilket kräver att du är stresstålig och arbetar strukturerat.

Arbetet är säljinriktat vilket innebär att du tillsammans med säljare och övriga medarbetare skapar och levererar lösningar och erbjudanden till våra kunder. Vi säljer både standardprodukter och kundunika lösningar. Du har även kontroll på vårt lager.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker en person som har arbetat med inköp och gärna mot tillverkningsindustrin, t.ex mot trä-, metall- eller möbelindustrin. Du är kunnig inom inköpsjuridik och att göra kalkyler. Du är duktig på att förhandla. Du känner ett ansvar för affären och för leverans till kund.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Kan du kinesiska och polska är det meriterande.

Har du kunskaper i affärssystemet Monitor är det meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Dagtid. Provanställning tillämpas.

Lön
Fast lön

För mer information, kontakta Mikael Mattsson på mikael@pscsweden.se.
Välkommen med ansökan senast den 17 april 2020. Ansökningarna behandlas löpande.
Mer info
Kontaktperson Mikael Mattsson
Email Mejla Mikael Mattsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PSC AB är en komplett leverantör av inredningar till varumärkessäkrade butiker, event och showrooms. I vårt tjänsteerbjudande ingår även installation och finansiella tjänster.Många av Nordens ledande varumärken använder våra lösningar. Exempel på kunder är ICA, Systembolaget, Netto, Sportringen osv. Vårt kontor ligger i Stenkullen, strax utanför Göteborg. Här finns även vårt lager. PSC har även en egen fabrik i Qingdao i Kina.

PSC är ett litet företag som jobbar som om det vore ett familjeföretag. Det innebär att alla hjälper till där det behövs och med eget ansvar.

För mer information, se vår hemsida https://www.pscsweden.se. Gå gärna in på vår produktkatalog och se vilka tjänster som vi erbjuder.