Säljare sökes till PSC i Stenkullen strax utanför Göteborg

Säljare sökes till PSC i Stenkullen strax utanför Göteborg

Vi söker nu en Säljare med placering i Stenkullen.

Arbetsuppgifter
Som Säljare arbetar du med försäljning av våra inredningar till butiker, showrooms och events på den nordiska marknaden. Resande ingår i tjänsten.

Arbetet innebär att tillsammans med övriga medarbetare skapa och leverera lösningar och erbjudanden till våra kunder. Vi säljer både standardprodukter och kundunika lösningar. Du kommer att självständigt söka upp och hålla kontakt med nya såväl som befintliga kunder. Du kommer att ha ansvar för hela affären från start till mål.

Det innebär att du är drivande i processen från idé och design till installation.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker en person med dokumenterad säljerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handelssidan och att sälja mot butik. Har du sålt inredning, skyltställ och belysning är det ett stort plus.

Du måste arbeta självständigt och strukturerat, ha lätt för att skapa relationer och inge förtroende.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Har du kunskaper i affärssystemet Monitor är det meriterande.

Körkort
B körkort erfordras.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Dagtid. Provanställning tillämpas.

Lön
Fast lön + provision

För mer information, kontakta Mikael Mattsson på mikael@pscsweden.seVälkommen med ansökan senast den 17 april 2020. Ansökningarna behandlas löpande.
Mer info
Kontaktperson Mikael Mattsson
Email Mejla Mikael Mattsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PSC AB är en komplett leverantör av inredningar till varumärkessäkrade butiker, event och showrooms. I vårt tjänsteerbjudande ingår även installation och finansiella tjänster. Det mesta av försäljningen sker genom personliga kontakter. Många av Nordens ledande varumärken använder våra lösningar. Exempel på kunder är ICA, Systembolaget, Netto, Sportringen osv. Vårt kontor ligger i Stenkullen, strax utanför Göteborg. Här finns även vårt lager. PSC har även en egen fabrik i Qingdao i Kina.

PSC är ett litet företag som jobbar som om det vore ett familjeföretag. Det innebär att alla hjälper till där det behövs och med eget ansvar.

För mer information, se vår hemsida https://www.pscsweden.se. Gå gärna in på vår produktkatalog och se vilka tjänster som vi erbjuder.