Säljare och marknadskoordinator, Göteborg

Säljare och marknadskoordinator, Göteborg

Säljare och marknadskoordinator

Göteborg - Lindholmen Science Park

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som säljare och marknadskoordinator på PS Finance Group innefattar en rad varierande arbetsuppgifter. Du kommer ägna hälften av arbetstiden åt prospektering och mötesbokning. En femtedel av arbetstiden ägnas åt innesälj på befintliga kunder, då du följer upp och övervakar leads. Resterande tid arbetar du stöttande mot sälj- och marknadssidan. Du kommer ingå i säljteamet och göra sambesök med säljare, VD och försäljningschef.

Läs om våra produkter på https://psfinancegroup.com/

Vi erbjuder

PS Finance Group sitter i moderna lokaler vid Science Park på Lindholmen. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med målinriktade kollegor, som värdesätter kvalité framför kvantitet. Du kommer tillhandahållas en stabil grundlön samt en bonus baserad på tydligt uppsatta individuella mål. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling. Vi ser gärna att du växer i denna roll tillsammans med oss.

Din profil

Du är kundorienterad och utåtriktad. För att trivas i denna tjänst har lätt för att skapa kontakt, orädd för att använda telefon och du är mycket mån om att tillhandahålla kunderna kvalité i allt du gör. Denna tjänst kräver ett strukturerat arbetssätt samt en god förmåga att vara flexibel och anpassningsbar, då du hanterar många olika arbetsuppgifter.

Har du tidigare erfarenhet av innesälj, servicearbete och läst ekonomi/marknad på högskolenivå är det meriterande, men inget krav. Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska samt har lätt för att arbeta i internetbaserade system.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Frankfurt. VI har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt.

Sökord: säljare, försäljning, innesäljare, säljsupport, marknadsassistent, säljassistent