Säljare, Göteborg

Säljare, Göteborg

Säljare - blivande försäljningschef

Göteborg - Lindholmen

Har du ambitioner att forma och utveckla en säljorganisation för att på sikt axla ansvaret som försäljningschef?

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos PS Finance group ansvarar du för hela säljprocessen, från kalla/varma samtal till avslut. Du kommer att sälja faktura-, inkasso- och finansiella tjänster samt juridisk rådgivning till bolag i västra Sverige, men även till större bolag runt om hela landet. Klicka här för att läsa mer om våra produkter. Primärt kommer du att arbeta med prospektering, men du kommer även arbeta med merförsäljning och utveckla befintliga kunder.

Vi erbjuder

Vi erbjuder möjligheten för dig som antingen har erfarenhet, eller drömt om att få sätta din prägel på att utveckla en framgångsrik försäljningsorganisation. För att lyckas med det kommer du att få medverka i en två månaders lång introduktionsplan. Du kommer att, på ett självständigt och ansvarstagande tillvägagångssätt med fullt stöd från ledningen, forma och vara en stor bidragande faktor till bolaget fortsatta expansion inom försäljning. Vi ser att du som söker är vår framtida försäljningschef.

VD har ordet!

"Vi började vår verksamhet som ett renodlat inkassoföretag år 2009, adderade till faktureringstjänsterna efter några år och har nu sedan år 2016 även med finansierings- och juridiktjänster i vårt sortiment. Vi kommer att fortsätta utveckla våra avancerade inkassotjänster för att ligga i spetsen i Norden för den kräsna inkassoköparen. Vi kommer vidare att satsa än mer på användargränssnittet när det gäller alla våra tjänster. Välkommen som medarbetare till PS Finance Group, du kommer inte att bli besviken!"
Med bästa hälsningar, Christer Eriksson - VD

Din profil

Vi söker dig som har en naturlig vinnarinstinkt och är målinriktad. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar, vilket kommer vara en förutsättning för att du skall lyckas. Du är en förtroendeskapande säljare, som är professionell i din framtoning och har förmågan att driva projekt från uppstart till mål. Du som söker har minst två års dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har branscherfarenhet samt om du tidigare har arbetat med att utveckla försäljningsorganisationer.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 29 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Frankfurt. VI har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt.

Sökord: säljare, försäljning, säljchef, försäljningschef, chef, sales manager