Vi behöver förstärka med ytterligare en

Jurist med stort driv

till vårt kontor på Lindholmen i Göteborg

Som jurist hos PS Finance Group kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i ett etablerat företag i god tillväxt. Vi lägger stort fokus på medarbetare som vill utvecklas och som trivs med att jobba mot mål.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med tvister och avtalsfrågor, hantera ett större antal mål/uppdrag parallellt och ha direkt klientkontakt. Ditt dagliga arbete innefattar allt från mindre uppdrag till komplicerade tvister i många olika branscher. Att arbeta mot tydliga kvalitets- och leveransmål är en självklarhet.

"Min resa på PS startade genom att jag hade en god vän till mig som jobbade här som jurist.

Det roligaste med att arbeta inom PS är variationen i arbetsuppgifterna. Jag har dessutom fantastiska kollegor som jag har väldigt roligt tillsammans med. Vi skrattar mycket på jobbet, vilket jag tror är viktigt för trivseln.

Det jag tycker är positivt med PS som arbetsplats är att vi har många olika yrkesgrupper under samma tak. Det skapar dynamik, man får en inblick i andras arbetssätt och man har chans att lära sig och ta hjälp av varandra. Det känns ockå som att PS tror på ens förmåga, ibland lite mer än vad man själv tror, vilket innebär att man blir pushad till att våga ta sig an nya arbetsuppgifter och kliva utanför sin comfort zone

- Lisa, Jurist

Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss:

https://career.masterhelp.se/ps-finance-group

Vi erbjuder

Vi sitter i fräscha och moderna lokaler i centralt läge mitt på Lindholmen. På PS Finance Group har vi en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang och ansvarstagande. Tillsammans hittar vi på regelbundna aktiviteter och har kul ihop. Du erbjuds pensionsavsättning, friskvårdsbidrag, möjlighet att löneväxla samt goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta självständigt med tvister och avtalsfrågor och har en svensk jur. kand. examen. Det är ett roligt och omväxlande jobb och man bör trivas i en flexibel arbetsmiljö där det gäller att kunna göra omprioriteringar och ställa om agendan med kort varsel.

Vi ser gärna att du har:
  • Allmänna juridiska kunskaper och ett stort intresse av juridik
  • Hög professionalism och ett kundorienterat synsätt
  • Ett målinriktat arbetssätt, är strukturerad samt har förmåga att kunna hålla igång ett stort antal uppdrag samtidigt
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet från inkassorelaterat- eller juridiskt arbete är meriterande.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Johan Lewerth, Operations Manager Inkasso på PS Finance Group. Telefon: 031-788 23 23.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget: PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Frankfurt. VI har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt. Läs mer om oss på www.psfinancegroup.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!