Löneadministratör till Prokab Ekonomikonsulter

Löneadministratör till Prokab Ekonomikonsulter

Är du erfaren inom lön och avtal? Gillar du att få klart rätt lön i rätt tid? Sök tjänsten som löneadministratör !

Vill du ha ett roligt och varierande arbete inom lön med fullt kundfokus? Är du noggrann och grym på att läsa avtal? Då kan denna tjänsten vara något för dig. Hos oss på Prokab får du vara en del i den fortsatta utvecklingen av en modern och väletablerad redovisningsbyrå som står för kvalitet och långsiktigt samarbete med våra kunder.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng som tillsammans har mer än 50 års erfarenhet inom ekonomitjänster. Du blir ansvarig för din egna kundbas där du blir kundens första kontaktperson. Prokab har en stark lokal anknytning och vi jobbar nära våra kunder. Du blir en viktig del i lönearbetet och blir delaktig i att tillföra våra kunder professionell och värdefull kompetens.

Dina arbetsuppgifter

Du blir ansvarig för ca 500-600 löner varje månad och ska ha erfarenhet av att läsa och tyda avtal. Kunderna är verksamma inom handels- och dagligvarubutiker men även andra avtal såsom transport, teknik, frisör, restaurang förekommer vilket innefattar tillägg och ersättningar i olika former. Löneöverföringen från kunderna sköts elektroniskt via filöverföring men det förekommer även manuell hantering. Du arbetar med timlön och månadslön och löneutbetalningarna sker oftast den 15:e och 25:e varje månad. Lönefiler skickas via BGC eller direkt till kundernas bank.
Du kommer även att ansvara för rapporteringen av arbetsgivardeklarationer till Skatteverket, FORA och Svenskt Näringsliv.

Värt att veta

Placeringen är på kontoret i Västra Frölunda i Göteborg , där vi är 17 st anställda. Arbetstiden är 37,5 tim/ vecka och vi erbjuder en generös tillämpad flextid. Det finns utrymme för hybrid arbete efter överenskommelse. Vi erbjuder lunchförmån, friskvårdsbidrag och massage. Vartannat år åker vi på konferens tillsammans med de övriga fyra kontoren.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
  • Minst 3 års arbete med lönehantering inklusive att läsa och tolka avtal
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av att arbeta med deadlines
  • Arbetat i lönesystemet Agda
  • Erfarenhet av arbete i excel
För att trivas i rollen bör du vara strukturerad och noggrann.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/