Serviceelektriker till Primär Fastighetsförvaltning

Serviceelektriker till Primär Fastighetsförvaltning

Vi utökar vår verksamhet och söker en serviceelektriker till vårt team i Göteborg

Som elektriker hos kommer du arbeta mot kommersiella och tekniska fastigheter. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter med allt ifrån service och underhåll till installationsarbeten och felavhjälpande underhåll på elanläggningar och styr-och reglerutrustningar inom fastigheter. I tjänsten ingår även planering av underhållsåtgärder såväl som att hantera uppkomna situationer.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 5-års erfarenhet av arbete som serviceelektriker med inriktning styr och regler. Vidare att du är van att läsa ritningar, el-scheman och felsökning. Har du erfarenhet av service och underhåll även inom andra teknikområden, ventilation, värme, energi och VVS är det en stor fördel. Du har god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Som person är du en naturlig problemlösare och vill ständigt utvecklas.
Du har en god socialförmåga och van med att kommunicera med kunder. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med frihet under ansvar. Vidare att du är engagerad, kreativ och noggrann.


Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik i ett starkt bolag som har sin fokus på kvalitet och utveckling. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för en god stämning och har roligt tillsammans. Hos PRIMÄR har du alltid nära till beslut, möjlighet att påverka ditt eget arbete och blir hörd.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43.
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Hanssonn
Telefon 0851161743
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobway.com
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PRIMÄR fastighetsförvaltning AAB (PRIMÄR) är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, mark- och anläggning, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 375 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland, Stockholm och Norr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Verksamheten bedrivs därutöver i tre särskilda affärsområden Energi, Mark- och entreprenad och Teknik.