Kvalificerad drifttekniker till Primär Fastighetsförvaltning

Kvalificerad drifttekniker till Primär Fastighetsförvaltning

Vi har just nu har vi flera spännande uppdrag på gång i Göteborg och behöver därför stärka upp vårt team med en kvalificerad drifttekniker

Som drifttekniker hos oss kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund.I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor. Vidare att du ska vid behov samordna och leda arbete internt vid framtagning av offerter/anbudsunderlag och genomförande av uppdrag

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ser vi att du har flera års erfarenhet som drifttekniker med inriktning styr och regler. Har en god kännedom om energioptimering i fastigheter och kunna förstå sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Du ska vara införstådd i luftmätning och ska kunna hitta fastighetens "nollsummespel" Vidare att du har grundläggande kunskaper inom rörläggeri samt grundläggande datorkunskaper. Det är meriterande om du har el behörighet BB2 eller liknande.

Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person ser vi att du är ansvarsfull, ordningsam och strukturerad. Du är van med ett omväxlade arbete och kan snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt. Du har intresse, viljan och förmåga att hjälpa andra.
Du är engagerad oh kan arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.
Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik i ett starkt bolag som har sin fokus på kvalitet och utveckling. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för en god stämning och har roligt tillsammans. Hos PRIMÄR har du alltid nära till beslut, möjlighet att påverka ditt eget arbete och blir hörd.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43.
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Hansson
Telefon 08511617 43
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobway.com
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PRIMÄR fastighetsförvaltning AAB (PRIMÄR) är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, mark- och anläggning, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 375 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland, Stockholm och Norr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Verksamheten bedrivs därutöver i tre särskilda affärsområden Energi, Mark- och entreprenad och Teknik.