Samordnare till räddningstjänsten Preem raffinaderi, Göteborg

Samordnare till räddningstjänsten Preem raffinaderi, Göteborg

Vi expanderar för en klimatneutral produktion.

Vi har skärpt vårt klimatmål - år 2035 ska hela Preems värdekedja vara klimatneutral. Det är den största omställningen i vår historia. För att lyckas måste vi genomföra både om- och tillbyggnader av våra raffinaderier, och just nu pågår projektering av Sveriges största anläggning för tillverkning av förnybara bränslen, HVO-projektet. Vi behöver dig för att tillsammans skapa kraft att göra skillnad. Är du är noggrann, engagerad och sätter säkerheten först, samt trivs med att arbeta i team på en arbetsplats där du ständigt får lära dig något nytt? Då kan det vara dig vi söker.

Är du en engagerad och säkerhetsmedveten brandman med goda arbetsledaregenskaper? Tycker du om att arbeta med att förebygga brand och olyckor? Då kan du vara den engagerade och säkerhetsmedvetna Samordnare vi nu söker till vår Räddningstjänst!

Jobba för framtiden redan idag

Räddningstjänstens uppgifter består i att bistå produktionen för en säker, effektiv och drifttillgänglig produktion. Som Samordnare hos oss innehåller dina arbetsuppgifter bland annat;
 • Planering, ledning och uppföljning av gruppens arbeten.
 • Att delta i riskanalyser
 • Ta fram insatsplaner och räddningsplaner.
 • Medverkar till att det finns ett väl fungerande systematiskt brandskydd (SBA) enligt gällande lagar.
 • Deltar i räddningstjänstens arbetsuppgifter med kontroller, tester, utlåning, utbildningar och andra arbeten.
 • Genomför övningar, för att upprätta en skälig komplettering till
Räddningstjänsten Göteborg.

Tjänsten är tillsvidare, dagtid och placeringsort Göteborg.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Ett intressant arbete i ett företag som är under stor förändring med flera projekt. Vi har många förmåner och är samarbetspartner med Benify. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en SMO utbildning, Räddningsledare A eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Är det här du?
Vi ser att du bör vara en person som är:
 • Noggrann med högt säkerhetstänk
 • Goda arbetsledaregenskaper
 • God samarbetsförmåga
 • Lyhörd, öppen och har en vilja till delaktighet och utveckling
 • Positiv och drivande
 • I god fysik för ansträngande och rörligt arbete, inklusive arbetsmoment på hög höjd
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Preem är ett säkerhetsklassat företag och därför kan vid behov en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras. En säkerhetsprövning genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. En för Sverige godkänd ID-handling ska kunna uppvisas.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Palm, Gruppchef, tel 010 - 450 43 43.

Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 9/10.

Preem är på en omställningsresa för en bättre framtid och söker medarbetare till ett flertal spännande tjänster som finns såväl i Göteborg, Lysekil och Stockholm. Just nu söker vi även exempelvis processtyrningsingenjör, ingenjör med inriktning mekanisk, produktionsingenjör och redovisningsekonom. Läs mer om våra lediga tjänster på vår hemsida, Lediga tjänster - Preem.se.

Varmt välkommen med din ansökan.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CB1
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)