Rekryteringspartner, Göteborg

Rekryteringspartner, Göteborg

Är du intresserad och nyfiken på andra människor och vill jobba i en miljö som präglas av frihet under ansvar?

Jobba för framtiden redan idag
Vi fortsätter att satsa på att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle och det ställer allt högre krav på att hitta duktiga medarbetare inom olika kompetensområden. Som ett stöd i detta arbete söker vi nu ytterligare en rekryteringspartner.

I rollen som Rekryteringspartner är du Preems interna rekryteringskonsult vid såväl interna som externa rekryteringsprocesser samt kontaktperson gentemot våra utvalda rekryteringsleverantörer i de fall vi använder dessa. Verksamheten är bred och du stöttar i rekryteringar till många olika typer av roller inom såväl tjänstemanna- som kollektivområdet.

Rollen innebär såväl operativt arbete tillsammans med rekryterande chefer, som delaktighet i arbetet med att utveckla employer branding-frågor tillsammans med kollegor inom HR.

Du förväntas även fortlöpande öka rekryteringsmedvetenheten internt och höja kandidatens positiva upplevelse av mötet med Preem. Du blir en av fem rekryteringspartner som rapporterar till chefen för Talent Management inom HR. Dina kollegor arbetar i Lysekil och Stockholm.

Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut.

Tjänsten är tidsbegränsad under tre år med placering på Preems raffinaderi i Göteborg. Vid behov kommer du även att stötta med rekrytering vid Preems raffinaderi i Lysekil varför visst resande förekommer.

Har du den här bakgrunden?
Du har jobbat med rekrytering i några år gärna med både kollektivanställda och tjänstemän Du är van att driva rekryteringsprocesser framåt och att jobba mot uppsatta tidplaner och mål. Du har också tidigare jobbat med något rekryteringssystem.

Är det här du?
Som person är du intresserad, driven och orädd i ditt sätt att möta andra. Du vågar utmana och ifrågasätta traditionella sätt att tänka och har en bra känsla för affären samtidigt som du kan se detaljer och hålla kvalité i det som du levererar. Din sociala kompetens gör att du har lätt att knyta kontakter internt och externt samt bygger förtroende hos de personer du samarbetar med. Du är också ansvarstagande, nyskapande och inkluderande.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Sabina Skelton, 010-450 1210 eller sabina.skelton@preem.se. Ansökningar hanteras löpande och vi vill ha din ansökan senast den 30 november.

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Om Preem
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här

LI#
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (39 dagar kvar)