Rörmontör Preemraff, Göteborg

Rörmontör Preemraff, Göteborg

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Då kan du vara den engagerade och säkerhetsmedvetna rörmontörer/rörmekaniker vi nu söker till Preem i Göteborg.

Jobba för framtiden redan i dag
Du kommer att vara stationerad i Göteborg och ingå i vår underhållsorganisation som nu växer med flera nya tjänster.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att koordinera och samordna underhållsarbeten på våra drivmedels- och lagringstankar. Även övriga arbetsuppgifter kan förekomma såsom underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning likt: rörsystem, värmeväxlare, torn & kärl samt ugnar och pannor. Även höghöjdsarbete kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är på dagtid måndag - fredag. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Har du den här bakgrunden?
Vi tror att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till industri, rörmontage, underhåll eller verkstad. Praktisk erfarenhet från processindustri, drift eller underhåll är meriterande. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Som person är du säkerhetsmedveten, ansvarsfull och trivs med lagarbete. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och har en god förmåga att kommunicera.

Ta reda på mer!
För ytterligare information om tjänsten kontakta Pelle Borg, Chef Rör PreemRaff Göteborg på telefon: 010-450 43 19. Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt, senast den 2018-11-23.
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev via anvisat ansökningsformulär.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (6 dagar kvar)