Projektavdelningen söker en Gruppchef Mek- och bygg till Preems raffinaderi i Göteborg

Projektavdelningen söker en Gruppchef Mek- och bygg till Preems raffinaderi i Göteborg

Preem är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med en Gruppchef till vårt Projektavdelning i Göteborg. Vill Du bli vår nya gruppchef för Mek- och bygg gruppen i Göteborg? Då kan Du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Projektavdelningen har idag 67 befattningar och har sin huvudsakliga verksamhet med ny- och ombyggnadsarbeten på Raffinaderierna i Lysekil och Göteborg. Som Gruppchef kommer Du att ansvara för kompetenser inom rör-, bygg och mekanisk-konstruktion. Du ansvara för 10 befattningar samt konsulter och entreprenörer.

Du kommer att leda och fördela arbetet för projektverksamheten inom området Mek - och Bygg. Tillse att projekten genomförs enligt överenskomna planer, internt ställda krav samt myndighetskrav. Till din hjälp har du en ingenjörsgrupp bestående av Projektingenjörer och Installationssamordnare.

Befattningens huvudsakliga syfte är att leda och samordna planerings-, utrednings- och ny-/ombyggnadsarbeten inom teknikområdet Mek och Bygg på vårt raffinaderi i Göteborg. Du har ansvar för att tillvarata och kontinuerligt utveckla verksamheten, arbetsmetoder och utrustning så att vårt arbete bedrivs så effektivt och säkert som möjligt.

Du kommer att vara lönesättande samt sätta och följa upp mål samt ansvara för arbetsmiljön för dina medarbetare. Du drivs av att leda din grupp mot gemensamma mål samt utveckla ditt ledarskap tillsammans med din grupp.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du blir stationerad i Göteborg. Resor mellan våra raffinaderier förekommer.

Har du den här bakgrunden?
Du har en Civilingenjörsexamen alternativ högskoleingenjörsutbildning. Vi ser att Du har erfarenhet av konstruktion/projektledning. Tidigare ledarererfarenhet är mycket önskvärt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Som vår nya kollega är Du strukturerad och analytisk men också drivande, kommunikativ och ansvarstagande i ditt arbete. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att både entusiasmera och styra mot fastställda mål. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete och tycker därför om att samarbeta med andra inom olika delar av Preem och samarbetspartners.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Holmberg, Avdelningschef Projekt tel 010-450 35 40.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 7:e april 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)