Produktionstekniker till Preems raffinaderi i Göteborg

Produktionstekniker till Preems raffinaderi i Göteborg

Produktionstekniker till Preems raffinaderi i Göteborg
Är du noggrann och engagerad och sätter säkerheten först? Trivs du med att arbeta i team och att ständigt få lära dig nytt? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag
Att arbeta som Produktionstekniker innebär rondering och kontrollering av vår anläggning. Du, tillsammans med dina kollegor, har ansvar för att anläggningen körs på ett optimalt sätt, både säkerhetsmässigt och resultatmässigt.
Dina arbetsuppgifter är kontroll, skötsel, och styrning av process- och tankanläggningar. Löpande utbildning är en del av arbetet för att ständigt utveckla dig själv och vårt raffinaderi. Arbetet sker under kontinuerligt skiftgång och du kommer ingå i ett av fem skiftlag som består av ca 20 medarbetare.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Har du den här bakgrunden?
Du som söker ska ha tekniskt gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från processindustrin är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Du bör vara en person som är:
  • Noggrann med högt säkerhetstänk
  • Samarbetsvillig
  • Lyhörd, öppen, och ha en vilja till delaktighet och utveckling
  • Bidragande i skiftlag, och tar egna initiativ i samband med självständiga uppgifter
  • I god fysik för ansträngande och rörligt arbete, inklusive arbetsmoment på hög höjd
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regina Westin, Chef PE Produktion, tel 010-450 41 30 eller 070-600 03 76 .
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 27 januari 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)