Produktionsingenjör till Preems raffinaderi i Göteborg

Produktionsingenjör till Preems raffinaderi i Göteborg

Produktionsingenjör till Preems raffinaderi i Göteborg

Vill du vara med och bidrar med att leverera hållbara drivmedel som producerats med fokus på miljö, säkerhet och människa? Trivs du i en roll där du med mod och engagemang får arbeta under stor frihet för att nå avdelningens uppsatta mål och utveckla PD Produktion för att möta framtida krav och specifikationer för framtidens bränslen? Då kan du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan idag
På Preemraff Göteborg tillverkas Sveriges enda Svanenmärkta diesel och vi står nu i startgroparna för att fortsätta resan med att ställa om produktionen till förnybara bränslen och utöka vår förnybara produktion.

PD Produktion ansvarar för Raffinaderiets tankpark, Reningsverk, Produktblandare samt verksamhet i hamnen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Att på ett aktivt sätt genom egna initiativ och tillsammans med hela PD bidra till att utveckla enheten och skapa förutsättningar till att enhetens mål uppnås.
  • Definiera, aktivitets sätta och följa upp avdelningens mål.
  • Ansvara för att det finns instruktioner för driftens arbeten och att dessa hålls uppdaterade.
  • Ansvarar för ständig förbättring vad gäller frågor som rör kvalitet, arbetsmiljö och miljöledning inom PD:s område.
  • Att vara en koordinerande och sammanhållande länk mellan PD och Planering.
  • Att initiera, driva och delta i enhetens projekt.
  • Att vara ett aktivt stöd till skiftgående på PD produktion rörande frågor om produktkvalitet.
  • Att ansvara för utvärderingar och utredningar av enhetens verksamhet.
  • Ansvarar för att PD produktions kompetens i produktions- och teknikfrågor tillvaratas och utvecklas.
  • Ansvarig för styrgruppen PD-Raff
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte, vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där arbetet sker dagtid.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du har flera års erfarenhet från arbete inom processindustrin, gärna inom raffinaderiverksamhet. Rätt person kan uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Är det här du?
Arbetet kräver ett stort mått av engagemang och initiativförmåga samt god förmåga till samarbete med olika enheter inom och utom Raffinaderiet. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på dig som person, att du är både lyhörd och drivande. Du skall vara säkerhets-, miljö- och kvalitetsmedveten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!
För närmare information kontakta gärna Kent Johansson, Chef Produktion PD, tel.010-450 4390 eller 073-9015990.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 15 december 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)