Laboratorietekniker ferie till Preems raffinaderi, Göteborg

Laboratorietekniker ferie till Preems raffinaderi, Göteborg

Laboratorietekniker Ferie till Preems raffinaderi i Göteborg
Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden. Preem kommer att ha ett stort behov av nya medarbetare inom de närmsta åren. Så, vi kanske inte kan garantera sol under ferieperioden, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Jobba för framtiden redan idag
Arbetet är varierat men till största delen utför du rutinanalyser på förekommande kolväten. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

Tjänsten kräver att du har fyllt 18 år.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som studerar vid högskola/universitet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Vi tror att du är flexibel, analytisk och ansvarsfull. Eftersom Preem präglas av ett högt säkerhetstänk är det också viktigt att du är noggrann i din person och trivs med att följa tydliga regler och rutiner. Vi ser gärna återkommande samarbete dvs. att du jobbar hos oss även nästkommande somrar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Berit Sannum, tel 010-450 45 06. Sista ansökningsdag är 1 mars 2020.

Välkommen med din ansökan!

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (4 dagar kvar)