Gruppchef Instrument Preemraff, Göteborg

Gruppchef Instrument Preemraff, Göteborg

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att leda arbetet inom instrumentgruppen tillhörande underhållsavdelningen på raffinaderiet i Göteborg med målet att skapa en hög drifttillgänglighet. Du kommer ansvara för att upprätta gruppens budget i samråd med avdelningschef, samt styra verksamheten för att nå uppsatta mål.

Ansvarsområden för instrumentgruppen innefattar bland annat
  • Instrumentutrustning
  • Analysatorsystem
  • Gasvarningssystem
Personalansvar för gruppen bestående av 10 instrument- och analystekniker.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg. Du kommer ingå i beredskapsledarstyrka.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen eller motvarande, en god arbetslivserfarenhet och ledarerfarenheter ser vi som meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är det här du?
Du har lätt för att kommunicera och har en hög social kompetens. Ansvar och struktur är ledord hos dig. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, att skapa nya relationer och samarbeta med andra är något som speglar dig som person. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Niklas Magnusson, Underhållschef Preemraff Göteborg, tel: 010-450 38 43. Sista ansökningsdagen är den 25:e november 2018.

Välkommen med din ansökan omgående!

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)