Depåoperatör till Preem Skarviksdepån i Göteborg

Depåoperatör till Preem Skarviksdepån i Göteborg

Depåoperatör till Preem Skarviksdepån i Göteborg.

Jobba för framtiden redan idag
Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sex operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr. Tillsammans har de ett årligt genomslag på cirka 3,2 miljoner kubikmeter eller 3,2 miljarder liter.

Skarviksdepån är nordens största depå och en viktig del av Preems distributionsnät för hela Västsverige.

Som depåoperatör har du en varierande och ansvarsfull arbetsroll i ett team av fem personer. Tillsammans ansvarar ni för drift och underhåll av Preems Skarviksdepå, allt enligt gällande direktiv och tillstånd.

Du sköter även den löpande administrationen kring produktflödenas underhåll samt kontrollerar att tankfordon och dess chaufförer följer givna last- och säkerhetsregler. Stor vikt läggs vid ett högt säkerhets- och kvalitetstänk i det dagliga arbetet.

Preem leder omställningen mot ett hållbart samhälle med flera gröna initiativ där du som medarbetare är en viktig del. En arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och framåtanda.

Arbetet är en heltidstjänst baserat på dagtid med flex. Beredskap med krav på inställelse inom 1 timma. Tjänsten är en tillsvidare anställning.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Du behärskar svenska och engelska och har god datakunskap. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete ifrån processindustri eller hantering av drivmedel eller kemiska produkter. Har du även erfarenhet från underhållsarbete inom el och kompetens kring styrsystem och automatiserad teknik är det ett plus.
Vana av arbetstillståndshantering är meriterande, så är även tidigare erfarenhet av riskbedömningar.

Är det här du?
Som person är du engagerad och tar initiativ till problemlösning, med en positiv inställning till förbättringsarbete.

Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs. Du behåller en hög nivå av noggrannhet och är kvalitetsmedveten i ditt arbete, med stort fokus på säkerhet och miljö. Vidare ser vi att du som söker är lyhörd, van att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Torbjörn Bodin, chef Depådrift, 010-450 19 04. Intervjuer kommer att ske löpande. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 17 november 2019

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör i vår verksamhet.