Driven Innetekniker till PPM Industrial!

Driven Innetekniker till PPM Industrial!

Har du erfarenhet av teknik och/eller el? Vill du vara en del av ett företag som arbetar för en säkrare industri? Vill du bli en del av ett familjärt och framåt team där man hjälps åt? Då kan tjänsten som Innetekniker på PPM Industrial vara något för dig!

Om PPM Industrial

PPM Industrial har sitt huvudkontor i Hisings Backa, Göteborg och har regionkontor i Stockholm och Kristianstad. De arbetar med produkter som gasvarnare, gasdetektorer och instrument för gasanalys. De har ett komplett sortiment för gaslarm och övervakning av explosiva och giftiga gaser, gasdataloggers för långtidsövervakning, gaskromatografer, gasläcksökning mm. Deras kunder finns i de flesta branscher bland annat inom offentlig sektor, kemisk och petrokemiskindustri, rederinäringen, bilindustrin, stålindustrin samt läkemedelsindustrin.

Deras produkter bidrar till säkrare arbetsplatser för de anställda genom att varna om någon gas som kan skada dem eller miljön släpps ut. Deras instrument kan exempelvis direkt larma räddningstjänst, starta utrymningslarm eller varna användaren för fara genom höga larmljud.

Om tjänsten som Innetekniker

Du kommer arbeta inne i deras verkstad i Hisings Backa tillsammans med andra Innetekniker och Resande Servicetekniker när de är på plats. Det är ett glatt härligt team med högt till tak som nu ser fram emot att välkomna ytterligare en kollega in i gemenskapen för att hantera den ökade orderingången.

Som Innetekniker kommer du utföra servicearbeten samt förbereda leverans på både stationära och portabla instrument. Du kommer även ansvara för en del administration rörande instrumenten så som beställningar, registrering av order, samt skapa orderbekräftelse, följesedel och faktura. Vidare hanterar du reklamationer, service- och garantiärenden samt uthyrningsinstrument är också sådant som Inneteknikern kommer ansvara över.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utföra servicearbeten sam förbereda leverans av instrument.
  • Sköta administration rörande bland annat beställningar, registrering av order, följesedlar och fakturering.
  • Hantera service- och garantiärenden samt reklamationer.
  • Arbeta nära teamet och samarbeta med samtliga i verkstaden.
Om dig

För att lyckas i tjänsten bör du ha erfarenhet, intresse eller utbildning av teknik och/eller el, samt tycka det är kul att lösa olika tekniska problem. Du kommer jobba självständigt såväl som i team samt föra dialog med kunder och leverantörer därför bör du vara kommunikativ och få energi av mötet med andra människor. Vidare ser vi att du bör vara van att använda en dator som arbetsverktyg.

Rollen kommer vara lite spindeln-i-nätet där Inneteknikern kommer hjälpa till där det behövs, därför är det viktigt att du är prestigelös och inte är rädd för att kavla upp armarna vid behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet, utbildning eller intresse för teknik och/eller el.
  • God datavana.
  • God kommunikativ förmåga.
Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Importgatan 7, Hisings Backa, Göteborg.
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, provanställning appliceras.

I denna tjänsten kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet, så känner du att det är tjänsten för dig, sök nu! Urvalet kommer påbörjas v.33 men vi tar gärna emot din ansökan redan idag. Vi på Needo ser fram emot att höra ifrån dig!

Sökord: Montör, Servicetekniker, Tekniker, Elektriker, Industri
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)