Teknisk Säljare till PPG Perimeter Protection AB, Göteborg

Teknisk Säljare till PPG Perimeter Protection AB, Göteborg

Teknisk säljare med stort affärssinne

till Göteborg med omnejd

Vill du vara med och representera en av Europas ledande leverantörer av högsäkerhetslösningar? Perimeter Protection Group expanderar och söker nu en ny kollega till västra Sverige som kommer att ha fokus på produkter inom sortimentet områdesskydd.

Om tjänsten

Du kommer driva och ansvara för hela säljprocessen, från att prospektera och boka möten, till att skriva avtal, följa upp och utveckla kunderna med mål att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer få stöd i detta arbete av duktiga och kundorienterade kollegor.

Våra kunder återfinns i både privat och offentlig sektor, med allt från kommuner och stora bolag till den lilla byggentreprenören. Initialt kommer du ha ett stort fokus på att bearbeta nya kunder.

Du rapporterar direkt till VD som sitter i Stockholm. Du kommer utgå från hemmakontor och lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd då många av våra kunder är belägna i det området. Dock är det viktigaste att du är rätt person för denna roll.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet av komplex försäljning av tekniska produkter gärna inom byggindustrin
  • Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från branschen eller närliggande
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
  • Du har goda IT-kunskaper och B-körkort
Din profil
  • Då arbetet är högst självständigt krävs det att du är självgående och har ett stort eget driv och trivs att jobba på detta sätt
  • Du har ett stort affärssinne, är kundorienterad och har lätt för att kommunicera
  • Du har ett strukturerat och disciplinerat arbetssätt samt trivs med en del administrativt arbete
  • Du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
Vi erbjuder

PPG står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer representera en av Europas ledande leverantörer med en stark produktportfölj. Rollen innebär stort eget ansvar med god planering samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med engagerade kollegor och närmsta chef. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor. Tjänsten är en heltidsanställning

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perimeter Protection Group härstammar från traditionstyngda Gunnebo Industrier vars historia sträcker sig så långt tillbaka som 1764. Det första Gunnebostängslet presenterades redan 1911 och är fortfarande på den nordiska marknaden det starkaste varunamnet för kvalitetsstängsel. Vi vet att våra kunder kommer först. Vi är en av världens ledande leverantörer av produkter för områdesskydd och åtkomstkontroll av fordon och fotgängare. Vi erbjuder våra kunder lösningar för olika situationer och områden.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, försälningsingenjör, byggsäjare, byggförsäljare, industrisäljare, industriförsäljare, industriförsäljning, industriell säljare, industriell försäljare, industriell försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, distriktssäljare,