Verksamhetsutvecklare / Affärsutvecklare till PL Parkettrenoveringar AB, Göteborg

Verksamhetsutvecklare / Affärsutvecklare till PL Parkettrenoveringar AB, Göteborg

Verksamhets- och affärsutvecklare

Göteborg

Har du erfarenhet av verksamhet- och affärsutveckling och är en driven samt initiativrik person?

Vill du komma med som medlem i företagets ledningsgrupp och tillsammans med oss vara med i utvecklingen av vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som verksamhets- och affärsutvecklare innebär att du är med och tar fram strategier för företagets expansion.

I din roll som verksamhet- och affärsutvecklare kommer du att arbeta med utvecklingen av bolagets organisation och arbetssätt samt kvalitetssäkring av våra unika metoder och våra tjänster. Du kommer också att arbeta med strategier kring våra tjänster och hur dessa skall utvecklas och anpassas för att möta kunders behov och vara affärsmässigt konkurrenskraftiga.

Eftersom vi växer fort kommer vi också att arbeta med att implementera identifierade stödsystem, processer och metoder.

Motiv till denna rekrytering
Vårt företag har under de senaste 30 åren arbetat småskaligt. Efterfrågan på våra tjänster har det senaste två åren ökat dramatiskt och vi har under de senats 18 månaderna dubblerat omsättningen och personalstyrkan. Vi har idag tio stycken parkettskadetekniker och behovet är att växa till 30 stycken i Göteborg. Det finns dessutom en stark önskan från våra kunder att vi skall etablera oss i övriga Sverige. Vi har startat en mycket spännande resa och behöver förstärka vår ledning med fokus på både organisation och affärer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en karriärplan för att du skall få bästa möjliga förutsättning att sätta dig in i vår verksamhet.

Det innebär att vi tillsammans utefter din bakgrund, erfarenhet och personliga profil, tar fram ett utvecklingsprogram som anpassas efter dina behov.

Programmet innehåller tre steg;
  • Arbetsledning och lära känna verksamhetens interna och externa behov.
  • Affärsutveckling och identifiering av framtida planer och strategier.
  • Organisationsutveckling och företagsledning.


"Vi har ett unikt utbud av tjänster utan konkurrens samt en ökande efterfrågan. Målet är att vi tillsammans skall bygga upp vårt företag framgångsrikt genom stort fokus på hantverkskunnande och nöjd personal." - Anders

Läs mer vad Anders Johansson, delägare, och Per Ludvigsson, VD, har att berätta om företaget och deras satsning på https://career.masterhelp.se/plpr

Din profil
Du som söker denna tjänst är van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du besitter den strategiska förmågan för att på ett klarsynt och analytiskt sätt lyckas kartlägga styrkor, möjligheter, utmaningar och eventuella hinder för att utveckla vår verksamhet. Du har en kontaktstark personlighet, där du lyckas få med dig din omgivning att tillsammans nå bolagets gemensamma mål. Du har erfarenhet av ledarskap, både på grupp och individnivå. Vidare ser vi det som meriterande om du:
  • Har erfarenhet från bygg- eller försäkringsbranschen.
  • Har arbetat med någon form av organistaion- och företagsutveckling.
  • Har tidigare erfarenhet att utveckla samarbeten mellan företag.
Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta Anders Johansson på 070-637 29 55.

Välkommen med din
ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PL Parkettrenovningar, tidigare Ludvigson Parkettrenoveringar AB, startade 1989. Verksamheten startade med ambitionen att reparera samt laga funktionsdugliga och fina golv. Vi har utvecklat en metod att laga och lackera lokalt och få den lagade ytan att bli näst intill identisk med det övriga golvet i textur, glans och färg. PL Parkettrenoveringar AB är idag ett bland de största företagen i Sverige inom parkettvård med egen verkstad på Hildedalsgatan i Göteborg för tillverkning av parkettdetaljer.

Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas och dubblerar omsättningen varje år. Vi är ensamma om att kunna erbjuda den mest kostnads- och miljöeffektiva metoden att reparera skadade golv. Vår ambition är att mer än dubblera personalstyrkan i Göteborg inom något år samt att ha påbörjat etableringen av bolaget i Stockholm och
Malmö.


Våra tjänster utförs enbart av anställd personal som vi själva utbildat. Vår specialitet är att laga skadat golv, men vi utför också golvslipning.
Med våra unika metoder och kunskap är vi ensamma på marknaden om att kunna reparera skador som ingen annan kan laga. Detta utgör ca 80 % av våra uppdrag.
Vi erbjuder hög kapacitet med kort ledtid från beställning till utfört arbete.
Våra största uppdragsgivare är försäkringsbolagen, byggbolag samt ett antal fastighetsbolag. I våra uppdrag samarbetar vi ofta med de större byggbolagen samt tork- och saneringsföretag.


Sökord: företagsutvecklare, affärsutveckling, affärsutvecklare, business development, strategisk utvecklare, ledare