Ekonomi & Kundtjänst

Ekonomi & Kundtjänst

Om Jobbet
Vill du ha en bred Ekonomi/kundtjänstroll där du administrerar och hjälper våra kunder? Lockas du av att jobba i ett självgående team med hög servicekänsla och har chansen att påverka – såväl din egen – som bolagets fortsatta utveckling?

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Ekonomi/kundtjänstadministratör är bred och varierande. I arbetet ingår:
  • kund-/leverantörreskontra
  • enklare löpande bokföring
  • svara på kunders frågor kring ekonomi

Din profil
För att du ska trivas med rollen som administratör krävs att du har ekonomisk utbildning lägst gymnasienivå, samt några års erfarenhet. Gärna ha erfarenhet av Visma. Som person bör du vara noggrann och kreativ och gilla kombinationen av ekonomi och kundvård. Du är självgående och trivs med att jobba i team.

Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, därför är dina önskemål och idéer alltid välkomna.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan.

*Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pin.se
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pin Sweden AB är en del av InfraCom Group AB och har sedan starten 2000 fortsatt att växa. Idag har vi kunder i hela Norden och befinner sig i ett expansivt skede. PIN hjälper tusentals företag att förenkla sina IT och telefonilösningar genom att flytta dem till molnet. Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support.