Server Drifttekniker med fokus på virtualisering i Göteborg

Server Drifttekniker med fokus på virtualisering i Göteborg

Om Jobbet
Söker du en bred driftteknikerroll med en stor portion frihet under ansvar? Lockas du av att jobba i ett självgående team med hög servicekänsla och har chansen att påverka – såväl din egen – som bolagets fortsatta utveckling? Söka dig till oss som IT drifttekniker!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som drifttekniker är varierande och du kommer arbeta med allt från driftsättning av nya system, underhåll samt support av befintliga samt ansvara för tillgänglighet utöver det vanliga. Du kommer tillhöra vårt infrastrukturteam.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren och genuint intresserad av teknik och ser systemdrift som ett ständigt lärande. Vi tror också att du behärskar vissa av följande program/lösningar:
  • Windows eller Linux, primärt CentOS
  • Något relevant scriptspråk: Bash, Python, Perl m.fl.
  • Databaser: MySQL/MariaDB, även PostgreSQL m.fl. är meriterande
  • Mail: postfix, dovecot samt känna till SPF, SRS
  • Katalogtjänster: LDAP (gärna freeIPA)
  • Virtualisering: Hyper-V, Xen/XCP-ng Server
Som person bör du vara nyfiken och kreativ. Du är självgående och trivs med att jobba i team.Hos oss blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag.

Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, därför är dina önskemål och idéer alltid välkomna.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan och bli en del i vårt infrastruktur team.

- Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.
Mer info
Kontaktperson Andrei Sin
Telefon 031-7480700
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PIN är en del av börsnoterade InfraCom Group AB (publ) och har sedan starten 2000 fortsatt att växa. Idag har vi kunder i hela Norden och befinner sig i ett expansivt skede. PIN hjälper tusentals företag att förenkla sina IT-Drift genom att flytta dem till molnet. Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb dygnetrunt support.