PIN SWEDEN AB REKRYTERAR COO

PIN SWEDEN AB REKRYTERAR COO

Rollen:
Med hjälp av dina team inom teknik,
support och försäljning så ansvarar du för en komplett IT-Infrastruktur i ett företag med fokus på kvalité och tillgänglighet. Detta innefattar leveranser av trygga och stabila molntjänster, kundunika driftlösningar samt utveckling av leverantörssamarbeten. Då bolaget planerar att växa genom både ökad försäljning samt förvärv kommer du som COO ha en central position i arbetet att skapa enkla processer och lösningar för att säkerställa en effektiv och trygg leverans. Du kommer även aktivt att arbeta med marknadsaktiviteter då bolagets marknadsfokus lyfts från SMB- till Enterprise marknaden. Du ingår i koncernens ledningsgrupp.

Profil:
Vi tror att du har en teknisk bakgrund som bas samt erfarenhet av ledarskap, budget, målstyrning och projektledning.
Teknikkompetens med ett intresse för marknad och försäljning. Du motiveras av att arbeta inom en entreprenörsstyrd organisation med snabba och korta beslutsvägar.

Du har ett inkluderande arbetssätt där du inte är rädd för att gå ner på detaljnivå, samtidigt som du har en strategisk nivå där du kan se och förmedla helheten inom infrastrukturutveckling. Du har förmåga och intresse av att leda dina medarbetare genom detaljkunskaper samt skapa motiverade team inom teknik, support och försäljning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Pin Sweden AB
Pin Sweden AB har lång historia inom molnbaserade tjänster, datahallar och övrig It-drift. Bolaget har vuxit genom ett antal förvärv av kundstockar och bolag som införlivats i bolagets struktur. Bolaget omsätter ca 45 Msek per år och har ca 19 medarbetare. Se vidare www.pin.se.


Om InfraCom Group AB (publ)
InfraCom är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Bolaget äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade
IT-tjänster, datacenters, samt datakommunikation och internetaccesser till kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet. Under verksamhetsåret
2018/19 (18 månader) omsatte InfraCom 294 miljoner kronor med ett
EBITDA-resultat om 60 miljoner kronor. Aktien är noterad på Spotlight Stock
Market och handlas med ticken INFRA, ISIN-kod SE0010414573.
www.infracomgroup.se