Junior IT Drifttekniker till vårt A-team i Göteborg

Junior IT Drifttekniker till vårt A-team i Göteborg

Om Jobbet
Vill du ha en bred driftteknikerroll med en stor portion frihet under ansvar? Lockas du av att jobba i ett självgående team med hög servicekänsla och har chansen att påverka – såväl din egen – som bolagets fortsatta utveckling? Söka dig till oss som IT drifttekniker
!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som drifttekniker är bred och varierande och du kommer arbeta med allt från driftsättning av nya system, underhåll och support av befintliga samt ansvara för tillgänglighet utöver det vanliga. Du kommer tillhöra vårt driftteam bestående av 10st drifttekniker och IT-arkitekter samt 10st systemutvecklare.

Din profil
Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och ser systemdrift som ett ständigt lärande. Vi tror också att du har ett par års erfarenhet inom följande tekniker:
  • Virtualisering och storage
  • Server OS, Windows, Linux

Som person bör du vara nyfiken och kreativ. Du är självgående och trivs med att jobba i team.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag.

Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, därför är dina önskemål och idéer alltid välkomna.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan.

* Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PIN är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 fortsatt att växa. Idag har vi kunder i hela Norden och befinner sig i ett expansivt skede. PIN hjälper tusentals företag att förenkla sina IT och telefonilösningar genom att flytta dem till molnet. Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support.