Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Just nu söker PF Concept en engagerad kundtjänstmedarbetare som vill vara med på en spännande resa i ett nationellt bolag. Är du en problemlösare och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare

PF Concept grundades 1984 och är en del av globala Polyconcept-koncernen som erbjuder ett unikt och komplett sortiment av produktmedia. Företaget har sitt europeiska huvudkontor i Nederländerna och är idag ledande på den europeiska marknaden. Polyconcept-koncernen är världsledande när det kommer till produktmedia med fem dotterbolag och kunder i över 100 länder. PF Concept har 5 säljkontor i Norden och för att kunna tillhandahålla unika märknings- och leveranstjänster till kunderna har de samlat logistik samt märkning under samma tak i företagets anläggning i Polen. Med hjälp av de centraliserade tjänsterna blir PF Concept ett självklart val för både små och stora kunder världen över.

Vad erbjuder en dag hos företaget?

Som kundtjänstmedarbetare hos PF Concept kommer du tillhöra kontoret i Mölndal/Göteborg, där du kontinuerligt kommer att arbeta med nordiska kunder. Idag arbetar det ca 30 personer inom kundtjänst, administration och försäljning och du kommer därav bli en lagspelare i detta härliga och dynamiska team. PF Concept omfattas av en öppen och uppmuntrande företagskultur, där företaget erbjuder en modern arbetsplats med möjligheten att arbeta hemifrån. De främsta arbetsuppgifter som du som kundtjänstmedarbetare kommer att ha är att hjälpa PF Concepts kunder/återförsäljare men även deras utesäljare med:
  • Offerter
  • Säljsupport
  • Orderläggning
  • Leveransbevakning
Du kommer aktivt arbeta med att ge bästa möjliga service till PF Concepts kunder.

Villkor:

Start: Omgående.
Område: Mölndal.
Omfattning: Heltid 6 mån med chans till förlängning

Vem är du?

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare hos PF Concept ser vi gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet inom kundtjänst, försäljning eller orderadministration. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i olika typer av affärssystem. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och det är meriterande om du besitter kunskaper i danska, norska eller finska. Som person har du en positivinställning, du älskar service och vill ständigt utvecklas i din roll.
Du är en person som ser möjligheter snarare än problem och du har en grym kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Vidare har du en förmåga att se kunden och dess behov och du motiveras av att ge kunden bästa möjliga service. Du trivs i en administrativ och serviceinriktad miljö där telefon och dator är dina främsta arbetsredskap. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet för dig och du har inga problem med att stundtals arbeta i ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord

Kundtjänst, Göteborg, Mölndal, Administration, kundservice
Mer info
Kontaktperson Lisa Jonsson
Email Mejla Lisa Jonsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till PF Concept med chans till förlängning/övertag.