Exportsäljare mot fastighet & HORECA - Norge & Danmark

Exportsäljare mot fastighet & HORECA - Norge & Danmark

Dags att bli en greentech'are? Ozonetech söker ytterligare en handlingskraftig och teknisk säljare till affärsområdet Kitchen, som arbetar med luftrening & luftbehandling för ventilation från kommersiella storkök i fastigheter. För att trivas hos oss ser vi att du gillar ny och innovativ teknik, högt tempo och värdesätter möjligheten att sälja unika lösningar med stor efterfrågan. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att skapa sociala kontakter och förmåga att ta hem lönsamma affärer. Vill du växa med oss i Skandinavien?

OM TJÄNSTEN
Ozonetech är specialiserat på att utveckla avancerad teknik. Företagets satsningar inom forskning och utveckling hjälper oss att hela tiden identifiera nya användningsområden. Som teknisk säljare ansvarar du för att bearbeta dina kunder i Norge och Danmark - med ytterst fokus på Norge till en början. Du utgår från Ozonetechs kontor i södra Göteborg. Rapportering sker direkt till försäljningschef Daniel Binnett, som utgår från Ozonetechs huvudkontor i Stockholm. Du arbetar nära dina övriga kollegor, säljare såväl som installatörer, och får självklart hjälp och stöd när det behövs.

Tjänsten innefattar möten på norska, danska och engelska och vi förutsätter därför att du talar och skriver obehindrat på engelska. Rollen innebär en del resor, varför du måste ha körkort B samt vilja och möjlighet att resa i tjänsten.

Det roligaste med försäljning är att hitta nya kunder, eller hur? Det är därför du kommer söka den här rollen och trivas med den! Du bygger upp din kundportfölj och med en hungrig självständighet ansvarar du för hela säljprocessen; från att boka möten, identifiera kundbehov, offerera och presentera kundspecifika lösningar. Ozonetechs kunder är främst fastighetsägare, restauranger, storkök och processindustrier.

VI ERBJUDER DIG
  • anställning i ett svenskt, prisbelönat och snabbväxande, greentech-företag
  • unika patenterade systemlösningar, för att rena luft och vatten med ozon. Du hjälper dina kunder att bli miljöhjältar!
  • en ansvarsfull roll, med möjlighet att utvecklas som säljare inom verksamhetens olika områden; nationellt och/eller internationellt
  • mycket eget ansvar och handlingsfrihet och efter goda resultat - stor påverkansgrad
OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER
Vi söker dig som drivs av att utvecklas som person och trivs i hetluften där kunden och affären ligger i fokus. Som person är du ambitiös och självgående och tar ansvar för dina affärsprocesser och gör ditt yttersta för att nå din och företagets budget. För att passa in hos oss och få förtroende hos våra kunder vet vi att du är prestigelös och har en positiv inställning till ny teknik och till ett högt arbetstempo.

Vidare ser vi att du:
  • gärna har kunskap och erfarenhet från ventilation, byggprojektering eller drift och teknik
  • har dokumenterad erfarenhet från teknisk försäljning
  • är lättlärd och gillar att ta till dig ny teknik
  • är strukturerad och administrativ, samt ser ett väl ifyllt CRM-system som en självklarhet
  • tycker det är en utvecklande och enkel utmaning att inspirera och övertyga dina kunder
För att trivas hos oss tror vi att du lätt identifierar dig med våra engelska värdeord; trust, innovation, business minded, excellence & happiness. Innebörden av dessa definierar vi som att du har en affärsmässighet och alltid ser till lönsamheten för företaget och dig själv. Du hittar och förbättrar lösningar för våra kunder, i våra processer och i din egen utveckling. Du ser möjligheter istället för problem och jobbar långsiktigt med dina relationer. Extern tillit är lika viktig som den interna, varför du strävar efter att leverera det du lovat på ett fokuserat och ansvarstagande sätt. Sist men inte minst vill du ha lika roligt på jobbet som vi och du bidrar till detta med ditt affärsdriv, din humor och tillgänglighet!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande och, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer genomförs under vecka 8, 9 och 10. Varmt välkommen!

OM OZONETECH
Ozonetech är ett svenskt, flerfaldigt belönat, cleantech-företag som utvecklar och marknadsför premiumsystem och lösningar för att rena, desinficera och ta bort lukt från luft och vatten.

Företaget grundades i början av 1990-talet och kärnteknologin patenterades under 1996. Sedan dess har tekniken förädlats avsevärt och resulterat i flertal nya banbrytande applikationer. Idag erbjuder vi marknaden den mest kompententa och miljövänliga reningsteknik, i den allra främsta framkanten i världen, tack vare dess effektivitet, tillförlitlighet, låga energiförbrukning och underhållskostnader.

Ozonetech har sitt huvudkontor i Stockholm med lokala försäljningskontor i Finland, Estland och Tyskland. Vår forskning och utveckling, produktion, testning och certifiering av system och lösningar sker från huvudkontoret i Stockholm. Mer om Ozonetech, läs här

Sökord: Säljare, "account manager", AM, "teknisk säljare", Ventilation, bygg, teknik, restaurangteknik, restaurang, horeca, säljingenjör, försäljning, utesäljare, fältsäljare, fastighet, filter, storkök, rening, exportsäljare, Danmark, Norge, export, miljö, säkerhet, fastighetsägare, restaurangkök
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (11 dagar kvar)