Redovisningsansvarig till uppdrag med start i augusti

Redovisningsansvarig till uppdrag med start i augusti

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

För vår kunds räkning, med kontor i centrala Göteborg, söker vi nu en redovisningsansvarig till ett uppdrag med start den 6 augusti. Uppdraget och dess struktur kan anpassas och beläggas på heltid eller deltid, så länge du som konsult är på plats hela dagar. Uppdraget beräknas löpa under 3-6 månader.

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsansvarig ansvarar du främst för moderbolagets redovisning. Du arbetar med budgetering, rapportering samt moms- och skattefrågor. Har du erfarenhet av IFRS finns även arbetsmoment på koncernnivå i vilka du tar en stöttande roll.

Erfarenhet
För att lyckas i uppdraget som redovisningsansvarig tror vi att du har erfarenhet av kvalificerad redovisning från liknande roll. Har du erfarenhet av börsbolag är detta meriterande. Som person trivs du bra i ett bolag där det händer mycket och där du får ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar, kontakta Lisa Andersson på 0729-828200 eller landersson@contaplus.se.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 0729828200
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Contaplus
Sista ansökningsdag 14 juli (19 dagar kvar)