Besiktningstekniker till Göteborg - Tagene

Besiktningstekniker till Göteborg - Tagene

Arbetet som besiktningstekniker
Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider.

Vi erbjuder dig
Ett roligt arbete i ett framgångsrikt team där vi värnar trivseln på arbetsplatsen. Vi har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. För rätt person finns sedan goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du inte certifierad tekniker, men uppfyller övriga krav, så erbjuds du betald utbildning under anställningen.

Vi söker dig
Som är driven och engagerad, har du dessutom fordonskunskap, tycker om mötet med människor och gör det lilla extra för kunden så är det dig vi letar efter.

Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse, har tidigare erfarenhet av kundserviceoch trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha:
  • Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
  • B-körkort
  • Teknisk fordonskunskap G
  • Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktning A, C, CE & D-körkort, samt språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!
Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta Daniel Schöldstein via telefon 010-804 48 02 eller e-post daniel.scholdstein@opusbilprovning.se.

Sista ansökningsdag: 2022-10-16 (Vi tillämpar löpande urval)

Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.opus.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://opus.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren