Säljare Bygg

Säljare Bygg

Säljare - Bygg
till vår enhet i Västra Frölunda

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara någonting för dig! Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen. Till rollen som säljare söker vi dig som kommer från byggbranschen, och du har en klar fördel är om du redan har kundkontakter i området. För att lyckas som säljare är det av stor vikt att du är social och har ett naturligt sinne för affärer.

 

Vad säger David Thörner, enhetschef, om hur det är att jobba företaget? 

"2018 fick jag möjligheten att bli en del av Optimera och ta rollen som enhetschefs i Västra Frölunda. Det kändes spännande att gå in i ett stort bolag, som är en del av en ännu större koncern, efter att ha arbetat inom ett familjeföretag med nio anställda under ett antal år. Att få chansen att etablera, sprida varumärket och driva försäljning i ett tajt team kändes spännande.

Fördelar med att arbeta i Optimerafamiljen är att vi är ett välmående bolag med stora framtidsplaner & visioner. Optimera arbetar ständigt med personalens välmående och säkerhet som alltid står i fokus."

 

Vi erbjuder
Som säljare på Optimera i Göteborg blir du en del av en enhet med tillväxt i fokus! Optimera är en trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar - ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder.

Som säljare får du en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta med våra proffskunder. Som säljare får du möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla ösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.

 • En ansvarsfull roll som du själv är med och formar
 • Struktur och förutsättningar för att bygga vidare på Optimeras tillväxt och framgång i Göteborg
 • Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor
 Arbetsuppgifter

 • Försäljning av byggmaterial
 • Byggtekniska samråd med kund
 • Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder
 • Kundansvar och förhandling gentemot kund
 • Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning

Din profil

 • Erfarenhet av försäljning inom byggbranschen
 • Gärna lokalkännedom och ett upparbetat kontaktnät
 • Förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt
 • Stort affärssinne och förtroendeingivande
 • Skapar långsiktiga relationer med dina kunder
 • Goda kunskaper i svenska, god IT-vana och körkort
 • Byggteknisk bakgrund är meriterande eftersom vi samverkar i byggprocessen med våra yrkeskunder

 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag ca 64 byggvaruhus i Sverige med säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i ca 67 länder.

Besök vår hemsida www.optimera.se för mer info.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 jan 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!