Larmadministratör

Larmadministratör

Tjänsten
Sector Alarm är idag Sverige och Europas näst största leverantör av trygghet och säkerhet, vi har ca 200 000 kunder i Sverige och vi växer för varje dag. Nu söker vi en medarbetare till vår administrativa avdelning som vill arbeta som larmsupport och kvalitetssäkra våra larm. Vi är idag ett team på fem medarbetare som dagligen arbetar med att behandla tekniska larmsignaler, samt ge support till våra säkerhetskonsulter ute på fält som installerar och servar våra larm. Det är ett socialt jobb som går i högt tempo och kräver stor noggrannhet. Tjänsten är ett vikariat som kommer att löpa till 31 augusti 2019.

Vem är du?
På Sector Alarm är dina egenskaper viktigare än dina tidigare meriter. För att lyckas i rollen behöver du vara väldigt noggrann. Jobbet utförs i högt tempo vilket gör att det även krävs att du är effektiv. Vi tror att du som söker uppskattar att arbeta strukturerat och mot uppsatta mål, har mycket god datorvana och kanske erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten.

I och med att vi jobbar inom säkerhetsbranschen förutsätter vi att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vad kan vi erbjuda?
Som medarbetare på huvudkontoret i Göteborg arbetar du tillsammans med ca 150 medarbetare, i nya fräscha lokaler, i en positiv miljö med en härlig kultur och hög arbetsglädje. Vi är måna om att våra anställda ska få en bra start med gedigen introduktion och utbildning för att känna sig väl förberedda inför kommande uppgift. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta framgångsfaktor, vilket är varför vi är måna om och satsar mycket på vår personal. Vi erbjuder därför en mängd personalaktiviteter, vi har fokus på friskvård och det är framförallt viktigt att vi har kul på jobbet och vi ser till att fira vår framgång. Våra värderingar Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Ansökan
Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vänligen ansök via länken. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Annerstedt
Telefon 0733-75 71 51
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida https://www.sectoralarm.no/
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!